Järgmisel suvel toimuval EM-il osaleb 24 meeskonda, kes on kuues neljaliikmelises alagrupis. Loosimisel oli neli tugevusgruppi, neist tugevaimas olid Saksamaa, Portugal, Prantsusmaa, Hispaania, Belgia, Inglismaa. Kõige nõrgemas aga Itaalia, Serbia, Šveits ning kõik kolm kevadise play-offi võitjat, sealhulgas on A-tasandi play-off’i seltskonnas konkurentsis ka Eesti.

Võõrustaja Saksamaa asetati A-alagruppi, kuhu nad said endale seltsi Šotimaa, Ungari ja Šveitsi. Sealjuures on sakslaste ja šotlaste matš järgmisel suvel EM-i esimene mäng. Valitsev Euroopa meister Itaalia läks B-alagruppi, kus nad võtavad mõõtu Hispaanialt, Albaanialt ja Horvaatialt.

Kui Eesti koondis peaks tegema imet ja võitma Euroopa meistrivõistluste play-offis kaks vastast, siis nad lähevad EM-i D-alagrupis vastamisi Prantsusmaa, Hollandi ja Austriaga. Teatavasti kohtub Eesti kevadel A-tasandi play-off’i poolfinaalis Poolaga, edu korral tuleb otsustavas mängus vastu Wales või Soome.

C-alagrupis on Inglismaa, Taani, Sloveenia ja Serbia; E-alagrupis Belgia, Slovakkia, Rumeenia ja B-tasandi play-off’i võitja (Iisrael, Island, Bosnia ja Hertsegoviina või Ukraina) ning F-alagrupis Portugal, Türgi, Tšehhi ja C-tasandi play-off’i võitja (Gruusia, Luksemburg, Kreeka või Kasahstan).

EM-i avamäng toimub järgmise aasta 14. juunil Münchenis, Euroopa meister selgub aga 14. juuli hilisõhtul Berliinis.