Kohtumise algus möödus tasavägiselt, sest Kasper Suuroru kahe sopsanud vabaviske järel oli tablool 9:9 viik. Kuid seejärel jooksis tallinlaste mängumasin 486 silmapaari ees veidi lukku ja kaugvisked keerasid järjepanu rõngast välja, mistap Ogre tegi 10:1 vahespurdi ning TalTech kaotas avaveerandi 17:22.

Eelnevalt Paf liigas 11 kohtumisest kaheksa võitnud TalTechi teine veerand oli väga must. Tallinlased ei suutnud tabada kaugelt, lähedalt ega vabaviskejoonelt, samal ajal Ogre jagas meeskondlikult palli ning tabavuski oli hea – Karlis Apsitise tabava kaugviske järel oli TalTech kolm minutit enne veerandi lõppu taga juba 23:43. Kuid siis leidis Alar Varrak meeskonnast Patrik Saali nimelise jokkeri, kes järgneva pooleteist minutiga tõi kümme punkti, ning Eesti klubi läks kahe poolaja vahelisele puhkusele viisakamas 37:45 kaotusseisus.

Suuroru ja Gregor Ilvese kaks õnnestumist tõid TalTechi kolmanda veerandi alguses juba kolme silma kaugusele (42:45). Kuid seejärel jäid võõrustajad taas kaitses hätta, Ogre kasvatas kiirelt vahe taas kahekohaliseks ning napilt enne kolmanda veerandi lõppu oli TalTech taga 57:68. Kuid siis algas järjekordne Saali soolo, sest TalTechi suur äär viskas vähem kui kahe minutiga seitse silma, mistap kaheksa minutit enne normaalaja lõppu oli ülikoolisats taga vaid kahega (66:68).

Kuid päris viigini TalTech ei jõudnudki. Minut ja 11 sekundit enne kohtumise lõppu oli nad taga 80:86, kuid Suuroru viis järjestikust silma tõid võõrustajad ühe punkti kaugusele. Ootamatult kerkis Ogre kangelaseks aga Gustavs Kampuss, kes 15 sekundit enne normaalaja lõppu sopsas kaugelt ja viis lätlased ette neljaga. TalTech raius küll vigu, aga Ogre poolel oli Apsitis joonel kindel ning Varraku hoolealused kaotasid mängu 90:93.

Nii TalTechil kui ka Ogrel on tabelis kaheksa võitu. Tallinlased olid laupäeval jännis vabavisetega, sest nad tabasid 32-st sooritusest vaid 19 ehk nad jätsid joonele lausa kuraditosin silma. TalTechi parim oli taas viimasel veerandil asjad enda õlule võtnud Suurorg, kes tõi 28 punkti. Kolm kaugviset sopsanud Saali arvele jäi 21 minutiga 18 punkti. Ogre edukaim oli Matiss Kulackovskis 18-ga.