Astanas Eesti aja järgi kell 16 alanud kohtumise ainus värav sündis juba seitsmendal minutil, kui võrku sahistas Kristina Bannikova. Resultatiivse söödu sai kirja Vlada Kubassova.

Kasahstan tegi kodus üheksa pealelööki eestlannade seitsme vastu, aga viigiväravani võõrustajad ei jõudnud. Nii kirjutasid eestlannad tabelisse magusa võidu. Septembris Tartus toimunud avamatš kahe koondise vahel lõppes 0:0 viigiseisul.

Eesti naiskonnal on C-divisjoni neljandas alagrupis vähemalt teine koht tagatud. Eestil on viie mänguga kirjas 10 punkti. Käsil on kolmemänguline võiduseeria, kui järjest alistati armeenlannad 4:1 ja 5:1 ning nüüd saadi ühe väravaga jagu kasahhitaridest.

Eestlannad peavad alagrupi viimase mängu 5. detsembril tabeliliidri Iisraeli vastu. Iisraelil on samuti kümme punkti, aga neil on veel kaks mängu pidada. Septembris pidi Eesti kodus vastu võtma 0:5 kaotuse.

5. detsembri mäng otsustab lõplikult, kes pääseb alagrupi võitjana otse B-divisjoni ning kes peab lootma võimalusele play-off’is. Üleminekumängudele pääsevad viie C-divisjoni alagrupi peale kolm parimat teise koha naiskonda.