M-Sporti naasmise järel lootis Tänak sekkuda kõrgesse mängu, kuid tänavune aasta kujunes väga keeruliseks ja juba 12 kuud hiljem lahkus eestlane meeskonnast.

„Mina kindlasti üritasin enda poolt väga kõvasti, et neid [M-Sport] edasi viia,“ sõnas Tänak DirtFishile.

„Aasta algus oli ikka päris lootusrikas. Siis aga kaotasime tee ära ja ei toimunud suurt midagi. Aga jah, ma tõesti loodan, et nad saavad kiiresti rajale tagasi ja tõusevad uuesti sinna, kuhu nad kuuluvad.“

„Loodan, et ta [Malcolm Wilson - M-Spordi omanik] leiab kellegi järjekindlama, kui mina olen olnud!“ jätkas Tänak. „Kuna ma arvan, et ma olin ikka üsna karm produkt karjääri alguses. Aga ma usun, et neil on loodetavasti mõned teised poisid tulemas.“

M-Spordii tiimipealik Richard Millener soovis pärast hooaja viimast etappi Jaapanis Tänakule ja Martin Järveojale edaspidiseks edu.

„Muidugi on kahju, et Jaapani ralli lõpp tähendab Oti ja Martini lahkumist, kuid mina ja meeskond soovime neid tänada nende mitte kunagi alla andva suhtumise ning kahe suurepärase võidu eest Rootsis ja Tšiilis. Soovime neile järgmiseks hooajaks kõike paremat,“ teatas Millener.