Real võitis võõrsil avaveerandi 29:16 ning läks poolajapausile 44:37 eduseisul. Kuus minutit enne neljanda veerandaja lõppu oli Fenerbahce veel 14-punktilises kaotusseisus. Seejärel tehti aga 8:0 vahespurt, Scottie Wilbekini tabas lõpusekunditel kolmese ja normaalaeg lõppes 87:87 viigiga.

Üheksa sekundit enne lisaaja lõppu saadeti Mario Hezonja vabaviskejoonele ja horvaadil avanes hiilgav võimalus Real nelja punktiga juhtima viia, kuid kahest sooritusest tabas vaid üks. Kaks sekundit hiljem sai vabaviskeid proovida ka Fenerbahce mängujuht Marko Guduric, kes vähendas kaotusseisu minimaalseks. Külalised patustasid seejärel pallikaotusega ja Yam Madari lõpusekundi vise tõi Fenerbahcele magusa 100:99 võidu.

Võitjate parimana kogus Guduric 21 punkti, seitse lauapalli ja viis korvisöötu. Wilbekin lisas 19 ja Madar 17 silma. Reali poolelt sai Facundo Campazzo kirja 33 punkti ja seitse korvisöötu.

Euroliigas esimese kaotuse saanud Real on siiski kümne võiduga endiselt esikohal. Fenerbahce (6-5) kerkis kuuendat kohta jagama.

Neljapäeval sai Euroliigas võidulisa ka Kaunase Žalgiris, kes alistas võõrsil Milano Olimpia.

Milano klubi pääses esimese veerandaja järel 19:18 juhtima, aga poolajaks oli juba Žalgiris ees 41:31. Viimasele veerandajale mindi võõrustajate seitsmepunktilises kaotusseisus ja lõpuks olid Žalgirise võidunumbrid 83:70.

Žalgirise resultatiivseimad olid Edgaras Ulanovas 20 ja Keenan Evans 19 silmaga. Milano kasuks viskas Shavon Shields 21 punkti, Nikola Mirotic lisas 14 punkti.

Teistes mängudes alistas Monaco 85:77 Piraeuse Olympiacose, Tel-Avivi Maccabi sai jagu Berliini Albast 102:81, Müncheni Bayern oli Bologna Virtusest parem 90:76 ning Ateena Panathinaikos tunnistas lisaajal Belgradi Partizani 92:87 paremust.

Tabeliseis: