Eelmisel nädalal hakkasid sotsiaalmeedias kulutulena levima erinevad videoklipid ja fotod, kus 21-aastane Giddey veedab aega koos Liv Cooki nimelise tüdrukuga, kel on väidetavalt vanust kõigest 15 eluaastat.

Kusjuures ühe foto juurde, millel Giddey poseerib palja ülakehaga, kirjutas neiu: „Ma seksisin just Josh Giddeyga.“ Videotes nimetab austraallane aga Cooki oma pruudiks ning ka neiu ei salga, et ollakse suhtes.

NBA korvpalliliiga alustas küll koheselt juurdlust, aga eriti kaugele pole sellega jõutud, sest Cooki perekond on seni keeldunud koostööd tegemast ning ei soovi võimudega vestelda, vahendab Sportskeeda.

Kuna ametlikult pole Giddey’le süüdistust esitatud, siis võib ta endiselt mängida. Fännid pole aga Thunderi mängumeest hellitanud ning Minnesota Timberwolvesi vastu kostitati austraallast iga pallipuute järel vilekooriga.

Kuna Oklahoma osariigis on seksuaalse enesemääramise eapiiriks 16 aastat, võib Giddeyt ähvardada kuni 15 aasta pikkune vanglakaristus. Praegu pole neiu vanust aga veel ametlikult kinnitatud.

Käesoleval hooajal on Giddey kogunud NBA-s keskmiselt 12,0 punkti, 5,8 lauapalli ja 4,5 korvisöötu. Tänavusel MM-il pärjati austraallane ka tõusva tähe auhinnaga.