Lisaks Aronile sõlmis Hitechi lepingu ka belglase Amaury Cordeeliga, kelle jaoks on järgnev aasta F2-s karjääri kolmas. Mõlemad kaks sõitjad osalevad ka sel nädalal Abu Dhabis toimuval hooajajärgsel testimisel.

Aron saavutas lõppenud hooajal oma F3 sarja debüüdil kokkuvõttes kõrge kolmanda koha, teenides ühe etapivõidu ning veel lisaks kolm poodiumikohta.

„Mul on väga hea meel liituda Hitechiga. See on väga oluline samm minu karjääris, mille teenisin välja tugeva hooajaga F3-s, kus saavutasin üldarvestuses kolmanda koha. Ootan Hitechi ridades enda arendamist põnevusega. Olen kindel, et suudame järgmisel aastal palju saavutada,“ kommenteeris Aron üleminekut Hitechi pressiteenistuse vahendusel.

Hitachi tiimipealiku Clive Hattoni sõnul tõestas Aron ennast möödunud hooajal F3-s tiitlipretendendina. „Ootame innukalt näha neid mõlemaid meeskonnaga töötamas, rajal esinemas ja võitude eest võitlemas,“ rääkis Hatton.

Kolmandat aastat F2-s alustav Cordeel sai lõppenud hooajal Invicta Virtuosi Racingut esindades 20. koha, kogudes aastaga kaheksa punkti. Hitech Pulse-Eight oli tänavu meeskondlikus arvestuses 11 tiimi konkurentsis kaheksas.

Aastatel 2021 ja 2022 sõitis mäletatavasti Hitechi meeskonna masinaga vormel-2 sarjas Jüri Vips.