A-alagrupis tegi Manchester United võõrsil Istanbuli Galatasarayga 3:3 viigi. Alejandro Garnacho ja Bruno Fernandesi väravad viisid ManU kiirelt 2:0 juhtima, kuid avapoolaja lõpus lõi Hakim Ziyech ühe tagasi. 55. minutil taastas ManU tänu Scott McTominay tabamusele kaheväravalise eduseisu, aga peagi sai Ziyech kirja oma teise ja kohtumise lõppskoori vormistas Kerem Aktürkoglu.

Teises kohtumise tegi Müncheni Bayern koduväljakul Kopenhaageniga väravateta viigi.

Esikoha kindlustanud Bayerni järel on Kopenhaagenil ja Galatasarayl 5 ning Unitedil 4 punkti. Viimases voorus peaks ManU seega igal juhul Bayerni alistama ja lootma, et Galatasaray ja Kopenhaagen mängivad Taanis viiki.

B-alagrupis alistas Londoni Arsenal koduväljakul Lensi 6:0, kusjuures kõik väravad lõid erinevad mehed. Teises mängus haaras Sevilla koduväljakul 2:0 eduseisu, aga jäi 66. minutil Lucas Ocampose punase kaardi tõttu vähemusse ja tunnistas PSV 3:2 paremust.

Arsenal kindlustas alagrupis esikoha ning kaheksandikfinaali jõudis ka PSV. Kolmandat kohta hoiab viie punktiga Lens ja neljas on kahe silmaga Sevilla.

C-alagrupis alistas Madridi Real koduväljakul 4:2 Napoli ning Braga ja Berliini Union mängisid Portugalis 1:1 viiki. Braga jäi 42. minutil kaotusseisu ja oli selleks ajaks teeninud ka punase kaardi, aga suutis teisel poolajal siiski viigiväravani jõuda.

Real jätkab täisedu ehk 15 punktiga. Viimases voorus peab Braga (4 punkti) alistama võõrsil Napoli (7) vähemalt kahe väravaga, et kaheksandikfinaali jõuda. Union (2) saab rihtida veel Euroopa liigasse viivat kolmandat kohta.

D-alagrupis olid Milano Inter ja Real Sociedad juba enne kolmapäeva edasipääsu kindlustanud. Eelviimases voorus jäi Inter avapoolajal võõrsil Lissaboni Benfica vastu 0:3 kaotusseisu, kuid seejärel lõid itaallased kolm väravat ja mäng lõppes 3:3. Sociedadi ja Salzburgi mängus jäid aga väravad löömata.

Interil ja Sociedadil on 11 punkti, Salzburgil 4 ja Benfical 1.