Ronaldo leivaisa Al Nassr (Saudi Araabia) mängis eile Riyadhis Aasia Meistrite liigas 0:0 viiki Teherani Persepolisiga (Iraan). Mängu üsna varajases faasis kukkus Portugali superstaar kontaktist Persepolisi mängijaga, hiinlasest kohtunik Ma Ning lasi vilet ja näitas penaltipunktile. Ronaldo aga ei hakanud püsti tõustes penaltiks valmistuma, vaid viibutas kohtuniku suunas näppu ja väitis, et viga polnud üldse penalti vääriline.

Kohtunik läks olukorda väljakuäärsest monitorist üle vaatama ning võttiski penaltiotsuse tagasi.

„See on tõeline ausameelsus, mida peaksime nägema tihedamini,“ ütles kanalis beIN Sports juhtumit kommenteerinud Inglise jalgpallitreener, hetkel Katari klubi Al-Markhiyat juhendav Anthony Hudson.

„Ta läks Saudi Araabiasse osaliselt selleks, et kõike selle liiga ümber paremaks teha: jalgpalli taset, mängude kvaliteeti, staadionite atmosfääri ning ma arvan, et see on järjekordne valdkond, mida ta tahab parandada. Tundub, nagu ta sukelduks, aga ta on seda tehes aus ning üritab muuta otsust, mis oligi vale.“

Viiendal mängudevoorul tehtud viigist hoolimata on Al-Nassr Aasia Meistrite liigas juba oma alagrupi võitnud ja edasipääsu kindlustanud.