E-alagrupis tagasid eelviimase vooru mängudega edasipääsu Rooma Lazio ja Madridi Atletico. Itaallased võitsid koduväljakul Ciro Immobile väravatest Glasgow Celticu 2:0, Atletico sai võõrsil jagu Feyenoordist 3:1. Madridi klubi võidumängus patustasid hollandlased kahe omaväravaga, kolmanda palli saatis Feyenoordi võrku Mario Hermoso.

E-grupp

Rooma Lazio - Glasgow Celtic 2:0

Feyenoord - Madridi Atletico 1:3

Põnevas F-alagrupis kindlustas esimesena edasipääsu Dortmundi Borussia, kui sai Itaalias jagu AC Milanist 3:1. Olivier Giroud eksis mängu alguses penaltil, misjärel viis Marco Reus külalised juhtima. Samuel Chukwueze viigivärava järel tõid Borussiale võidu Jamie Bynoe-Gittensi ja Karim Adeyemi tabamused.

Teises sama grupi mängus pääses Pariisi Saint-Germain oma koduväljakul Newcastle Unitedi vastu 1:1 viigiga. Põhja-Inglismaa klubi asus avapoolajal Alexander Isaki tabamusest juhtima, kuid teise poolaja üleminutitel teenis kodumeeskond Tino Livramento käega mängu järel penalti, mille realiseeris Kylian Mbappe.

Newcastle`i peatreener Eddie Howe VARi abil langetatud penaltiotsusega ei nõustunud.

„Minu arvates oli see vale otsus. See oli rikošett, mis näeb aeglustusest vaadates võrreldes otseülekandega täiesti erinev välja. See [pall] tabas tema kätt, aga ma ei usu, et tema käsi oli ebaloomulikus asendis. Minu arvates oli see halb otsus,“ kommenteeris Howe kohtumise järel.

Borussial on nüüd 10, PSG-l 7 ning Newcastle`il ja Milanil võrdselt 5 punkti. Viimases voorus võõrustab Borussia PSG-d ning Newcastle Milani.

F-grupp

PSG - Newcastle 1:1

AC Milan - Dortmundi Borussia 1:3

G-grupis kohtusid liidrid Manchester City ja RB Leipzig, kellel oli juba varem edasipääs tagatud. Lois Openda väravad viisid Saksamaa klubi võõrsil 2:0 juhtima, ent Erling Haalandi, Phil Fodeni ja Julian Alvarezi teise poolaja tabamused kindlustasid inglastele 3:2 võidu. City tagas tänasega ühtlasi alagrupis esikoha.

G-grupp

Manchester City - RB Leipzig 3:2

Young Boys - Belgradi Crvena zvezda 2:0

H-alarupis võitis FC Barcelona 0:1 kaotusseisust Portot 2:1, kui Pepe juhtväravale vastasid Joao Cancelo ja Joao Felix.

Barcelona tagas ühtlasi esimesena edasipääsu. Teises sama alagrupi matšis võitis Donetski Šahtar Antwerpenit 1:0 ja tõusis Porto kõrvale teist kohta jagama.

Viimases voorus sõidab Ukraina klubi otsustavaks matšiks külla Portole.

H-grupp

Donetski Šahtar - Antwerpen 1:0

FC Barcelona - FC Porto 2:1