28. novembri „Mehed ei nuta“ peateemad:

- Mida näitas Eesti suusasportlaste esimene nädalavahetus MK-sarjas - kelle suhtes on põhjust ootuseid ülespoole kruttida, kelle suhtes maha keerata? Mida nägi ja kuulis Jaan Rukal sellest, mis tegelikult toimub suusamaailma telgitagustes? Kas näiteks fluorikeeld keerab suusatamise vussi?

- Kas veel jaburamalt annab kahe aastaga olümpiaedu vussi keerata kui meie vehklemises juhtunud - Katrina Lehise (või siis Nikolai Novosjolovi?) ja vehklemisnaiskonna peatreeneri Kaido Kaaberma tüli jätkuna teatas Lehis, et keeldub naiskonda otsustavalt MK-etapil esindamast.

- BC Kalev/Cramo pani tegi eurosarja lõppvaatuse veel põnevaks, aga jäi ikkagi teises ringist välja. Kuidas Eesti esiklubi etteaste kokku võtta ja kuidas siit edasi?

- Rallimaailm eesotsas Ott Tänakuga „leinab“ Kalle Rovanperä taandumisotsust. „Midagi on ikka väga valesti,“ ütleb Tänak. Kas ja mis?

- Läbi videomängu rallimaailma ukse lahti murdnud Romet Jürgenson pääses tänavusest talendiprogrammist uueks hooajaks Junior WRC sarja. Kui kõva sõna see on?

Kuula saadet:

1x
00:00

Asu „Mehed ei nuta“ jälgijaks:

Vaata veel:

Saate koduleht delfi.ee/mehedeinuta
„Mehed ei nuta“ Facebookis
Saatejuhtidele saab küsimusi saata Facebookis või meiliaadressil men@delfi.ee.
Kuula kõiki Delfi taskuhäälingusaateid uuenenud Delfi Taskust!