Tartu dikteeris mängu algusest peale ning võitles avapoolajaga välja 48:37 eduseisu. Teisel poolajal mängupilt ei muutunud ning tartlased kasvatasid lõpuvileks edunumbrid 19-punktiliseks.

Kaugviskeid 53%-ga tabanud (16/30) tartlaste resultatiivseim oli 27 punkti toonud Kristjan Kitsing. Rinalds Malmanis ja Anatoliy Shundel jõudsid võrdselt 16 ja Mart Rosenthal 14 punktini.

Tartul on nüüd tabelis kaks võitu. Avamängus alistati kodusaalis 83:71 Bulgaaria klubi Pleveni Spartak (0-2).

Zwolle, kes on Hollandi meistriliigas alustanud hooaega suurepäraselt ning kirjutanud tabelisse seitse võitu ja kaks kaotust, sai ENBL-is esimese kaotuse. Eurosarja avamängus oli alistatud 77:62 taanlaste Svendborg Rabbitsi (0-2).

Tartu Ülikool Maks & Moorits peatreeneri Gundars Vetra sõnul andis võit meeskonnale eneseusku. „Täna tuli meil hea mäng välja. Saime reedel paraja õppetunni ja suutsime paari päevaga ennast kokku võtta. Täna oli hea agressiivsus kaitses ja rünnakul liikus pall hästi. Meeskond näitab, et saavad tugevate meeskondade vastu mängida küll, sest selles Hammersi meeskonnas on korralikud mängijad koos. Me peame lihtsalt endasse uskuma rohkem ja mängima enesekindlalt. Tahan, et meeskonnal oleks stabiilselt võitja mentaliteet, mitte et teeme ühe hea kuu ja siis kukume paariks mänguks täitsa auku. Loodetavasti annab tänane mäng ka laupäevaseks Prometeyga kohtumiseks meeskonnale eneseusku,“ sõnas Vetra.

Lisaks eelpool mainitud klubidele kuuluvad kaheksaliikmelisse alagruppi veel ka Utena Juventus (Leedu, 2-0), Bristol Flyers (Inglismaa, 2-1), Lublin (Poola, 1-2) ja Prishtina Sigal (Kosovo, 0-2). Edasi veerandfinaali pääsevad grupi neli parimat.