Esimese poolaja 40:39 võitnud Brindisi tegi suurema vahe sisse kolmanda veerandiga, mis kuulus neile 30:18. Lõpuks olid Brindisi võidunumbrid kodusaalis 83:75.

21-aastane Riismaa 15 minuti jooksul punkte kirja ei saanud. Ta eksis ainsal kolmepunktiviskel, võttis ühe lauapalli ja andis ühe korvisöödu.

27 kolmesest 14 tabanud Brindisit vedasid vastavalt 25 ja 22 punktiga Jordan Bayehe ja Jeremy Senglin. 12 punkti jäi Xavier Sneedi arvele. Bologna Virtuse kasuks tõid Tornike Šengelia ja Iffe Lundberg mõlemad 14 punkti.

Brindisi on ühe võidu ja kaheksa kaotusega tabelis 15. ehk eelviimasel kohal. Virtus jätkab seitsme võidu ja kahe kaotusega liidrikohal. Euroliigas on Virtusel kirjas seitse võitu ja kolm kaotust, seal ollakse kolmandal positsioonil.

Mängu tipphetked:

Itaalia kõrgliigas noppis vajaliku võidu ka Kaspar Treieri tööandja Sassari, kes alistas laupäeval kodus 79:76 Scafati. 24-aastane Treier tõi 20 minutiga seitse punkti (kahesed 1/1, kolmesed 2/1, vabavisked 2/2), võttis kolm lauapalli ja andis kaks söötu. Sassari resultatiivseim oli 20 punktiga Stephane Gombauld.

Sassari on kolme võidu ja kuue kaotusega 14. kohal.

***

Poola kõrgliigas jätkab täiseduga Janari Jõesaare võistkond Wloclaweki Anwil, kes võitis kodus kõrgliiga uustulnukat Varssavi Dzikit 78:66. Jõesaar mängis 27 minutit, mille jooksul viskas üheksa punkti (kahesed 4/2, kolmesed 3/1, vabavisked 3/2) ja võttis viis lauapalli. Anwili suurim skooritegija oli 15 punktiga Luke Petrasek.

Anwil on Poola meistrisarjas võitnud kõik üheksa mängu. Teistega on märgatav vahe sisse tehtud, sest ülejäänud võistkondadel on vähemalt kolm kaotust.