Pühapäeval lõppenud Abu Dhabi GP võitis taas Max Verstappen (Red Bull). Ferrari astus taas reha otsa ning vandus omavahelises heitluses napilt Mercedesele alla. Paul Aronil jäi selja taha debüüt aste madalamal F2-s.

Delfi vormeli-podcasti „Ringiga ees“ hooaja viimases osas võtsid saatejuhid Kaspar Ruus, Kaspar Kütt ja Tarmo Klaar Abu Dhabis toimunu ja kogu vormeliaasta kokku.

Saate teemad:

- Abu Dhabis käis põnevaim heitlus Mercedese ja Ferrari vahel. Charles Leclerc teenis küll teise koha, aga Ferrarile sellest ei piisanud hooaja üldarvestuses Mercedest möödumiset. Millega seekord Itaalia tiim ämbrisse astus?

- Sergio Perez ei suutnud ka hooaja viimasel sõidul äpardustest hoiduda. Kas mehe koht Red Bullis on ikka kindel?

- Paul Aron debüteeris F2 sarjas, kus sai sprindis ja põhisõidus vastavalt 16. ja 18. koha. Mõlemas sõidus pani heale tulemusele pitseri stardis juhtunu.

- Vormeliaasta kokkuvõte! Kes olid suurimad üllatajad, mis oli aasta kõige meeldejäävam fopaa? Suurimas ebaõnnestujas saatejuhtidel kahtlust ei tekkinud.

- Viaplays uuel aastal enam eestikeelse kommentaariga vormeliülekandeid näha ei saa. Mis saab vormelist Viaplays üldse edasi?

Nendel ja teistel teemadel arutlesid „Ringiga ees“ saatejuhid juba stuudios pikemalt. Küsimusi ja mõtteid saab saata aadressile: ringigaees@delfi.ee

„Ringiga ees“ on saadaval ka Spotifys, iTunesis ja teistes podcast’ide rakendustes, samuti Delfi Tasku äpis, mille leiab Google Playst ja Apple Store’ist.

Head kuulamist!