„Pärast eilset nässuläinud võistlust istusime maha ja arutasime asju. Pluss korralik tehnikatrenn täna hommikul otsa, kus võtsime viimast ja üritasime saada parimate päevade tunnet. Sain tunnetuse enam-vähem paika ja sealt see edasiminek tuli, et oma ära teha ja MK-punktidele jõuda. Esimese vooru hüppele läksin vihaga peale, sest kaotada polnud ju midagi. Hüpe tuli välja ja selle pealt oli hea ning rahulik teise vooru minna,“ rääkis Aigro pärast võistlust Delfile.

„Oma hüppeid sajaprotsendiliselt ära ei teinud, aga sinna lähedale. See on hea märk enne Lillehammeri MK-etappi, kus ma tunnen hästi mäge. Sain kenasti enesekindlust juurde,“ lisas ta.

Aigro sõnul valmistas tänane päev talle juba rõõmu. „Hooaja alguses on hea vooluga kaasa minna ja MK-punktid kohe kätte saada. Kui jääd kohe raskustesse, võtab masti maha ja hakkavad igasugu mõtted pähe tulema oma hüpet mitte leides. Eelmine talv läkski keeruliselt käima, aga nüüd on punktid taskus ja meel rõõmsam,“ ütles suusahüppaja.

Tänase jõuproovi võitis austerlane Stefan Kraft, kes kandus mõlemal korral 148,5 meetri kaugusele ja kogus 363,5 punkti. Kraftile järgnesid kaasmaalane Jan Hörl (340,9 p) ja sakslane Andreas Wellinger (334,1 p).