Külalismeeskond Monaco tegi viimase veerandi alguses kahe minutiga 9:0 vahespurdi ja kasvatas eduseisu 73:62-le. Lõpuminutil jõudis kodumeeskond aga järele, kui Markus Howard tabas kuus sekundit enne sireeni raske kaugviske seisuks 75:75. Monaco viimasel rünnakul eksis Mike James kolmesel, kuid Jaron Blossomgame surus mööda läinud viske järel palli korvi. Allesjäänud kahe ja poole sekundiga Baskonia enam korraliku viskeni ei jõudnud.

Enim pahandust tegi Baskoniale täna James, kes tabas viis kaugviset (11-st) ja jõudis oma hooaja punktirekordi ehk 28 punktini. Baskonia resultatiivseimana viskas Howard 18 punkti, Vanja Marinković lisas 15 silma.

Kotsari ja Raieste panus jäi tagasihoidlikuks. Kotsar mängis kaheksa minutit ning tõi kaks punkti (kahepunktivisked 1/4), ühe lauapalli ja ühe vaheltlõike. Raieste pooleteise minutiga ühtegi märget statistikasse ei saanud.

Monacol on nüüd tabelis kuus võitu ja neli kaotust, Baskonial viis võitu ja viis kaotust, mis langetas nad kaheksandaks.

Olympiakos alistas täna oma koduväljakul Kaunase Žalgirise 89:72, Istanbuli Anadaolu Efes mängis kodus üle Belgradi Partizani 100:94 ja Milano Olimpia alistas võõrsil Belgradi Crvena Zvezda 93:71.