26-aastased naised, kes keskendusid rannavollelele neli aastat tagasi, on kerkinud pärast edukat suve maailma edetabelis 69. kohale. Järgmiseks aastaks on tehniliselt hästi edasi läinud duo võtnud eesmärgiks arendada nii vaimujõudu kui ka füüsist, sest just see on nende hinnangul see, mis võiks ja peaks aitama kvaliteedis uuele tasemele jõuda.

Remmelg ja Hollas räägivad saates nii sellest, kuidas nad vollekarjääri algusaastail legendaarse Kristjan Kaisi plaanile „ei“ ütlesid, kuidas Liisa on võtnud toetajate leidmises ägeda positsiooni ning kuidas headest sõbrannadest on saanud tänaseks parimad sõbrannad, kes ka võistlusvälisel perioodil hea meelega koos sauna lähevad.

Lisaks Remmelga ja Hollase karjäärile võetakse seekordses saates ette ka juba tuttav rubriik „See või teine?“, räägitakse Kusti Nõlvaku ja Mart Tiisaare tagasitulekust võistluskarussellile ning läbitakse lühisõnumite ring Eesti uue rannahalli ja Eesti uue MM-i viienda paari teemadel.

Saates on lisaks Liisa Remmelgale ja Heleene Hollasele kohal ka podcasti püsiliikmed Urmas Piik ja Karl Rinaldo. Saate monteerija on sellest episoodist ise Euroopa ja maailma noorte paremikku kuuluv Liisa-Lotta Jürgenson.

1x
00:00