Kolmapäeval avalikustas Rahvusvaheline Autoliit FIA autoralli Euroopa meistrivõistluste (ERC) 2024. aasta hooaja võistluskalendri ning seitsmeaastase pausi järel kuulub ERC kalendrisse ka Rally Estonia. Euroopa meistrivõistluste parimad võistlevad ERC hooaja neljandal etapil Tartu ja Lõuna-Eesti teedel 5.-7. juulini ning ühtlasi on ERC Rally Estonia ka üks juunioride ehk JERC etappidest.

ERC Rally Estonia stardi- ja finišipoodium koos mitmekülgse meelelahutusprogrammiga on jätkuvalt Tartu Raekoja platsil ning võistluskeskust ja hooldusala võõrustab nelja-aastase pausi järel taas Otepääl asuv Tehvandi Spordikeskus. ERC Rally Estonia kiired ja kurvilised kiiruskatsed pakuvad kindlasti palju põnevust ning närvikõdi nii sõitjatele kui ka pealtvaatajatele ja sarnaselt varasemale saavad pealtvaatajad kogeda mitmekülgset rallielamust erinevat tüüpi pealtvaatamisaladel.

Nii nagu möödunud aastal, saab ka käesoleva aasta lõpus soetada ERC Rally Estonia pääsmeid, et need jõuaks jõuludeks suurimate rallisõprade kingikotti. Alates tänasest on võimalik Rally Estonia e-poes osta nii 3-päeva rallipassi, päevapasse kui ka erinevaid VIP pääsmeid.

Kuni 31.01.2024 on pääsmed müügil erihinnaga - päevapasside hinnad algavad 15 eurost ning 3-päeva rallipassi saab soetada vaid 39 euroga. Lisaks eelmainitud pääsmetele on müügil ka unikaalne kahe ürituse pääse – ESTLAT RALLY PASS, mis tagab ligipääsu nii ERC Rally Estonia kui ka WRC Tet Rally Latvia kiiruskatsetele. ESTLAT rallipass on kuni 31. detsembrini hinnaga 99€.

ERC Rally Estonia 2024 rallipassid digitaalsed. Küll aga on suurimatel fännidel võimalik soetada fännipass, millega kaasneb erikujundusega kaelakaart. VIP pääsme juurde kuulub ka tänavu käepael, mis tagab sissepääsu ralli VIP aladesse. Kaelakaartide ja käepaelade kullerdamist alustab korraldaja hiljemalt 01.04.2024.

Rally Estonia tegevjuht, Janno Siitan: ’“Meil on rõõm, et saame rallifännideni juba täna tuua ERC Rally Estonia 2024 rallipassid. Lisaks sellele, et pääsmed tulevad müügile erihindadega on täna ka piisavalt aega, et endale juulikuusse mõnus ning elamusterohke suvepuhkus ära planeerida. Ääretult hea meel on ka selle üle, et koostöös Läti MM-etapi korraldajatega oleme saanud luua kahte etappi ühendava rallipassi ning kõigil eestlastel on võimalik lisaks kodusele ERC etapile minna ka naaberriigis esmakordselt toimuvat MM-etappi oma silmaga vaatama ja seda väga mõistliku hinnaga. Läti WRC etapp on meist vaid väikese vahemaa kaugusel ning julgustan kõiki rallifänne seda võimalust kasutama, et elada oma sõitjatele kaasa ning näidata, et me tõesti oleme rallirahvas!“