Mängu otsustavad sündmused leidsid aset viimase veerandi keskpaigast alates, kui külalised spurtisid kaheksa punktiga ette (71:63) ega andnudki enam edu käest.

TalTechi parim oli Kasper Suurorg, kes viskas 19 punkti, võttis kaheksa lauapalli ja jagas viis resultatiivset söötu. Tema efektiivsusnäitaja oli lausa +35. Taavi Jurkatamm tõi 12, Oliver Metsalu 11 ja Gregor Ilves 10 punkti.

Tartu poolel oli resultatiivseim 17 punkti kogunud Märt Rosenthal, kuid teiste panus jäi kahvatuks. Kahekohalise punktisummani jõudis veel vaid Kristjan Kitsing (11p). Tartu hambutust rünnakul näitas resultatiivsete söötude arv - kõigest 6 (TalTechi 17). Lisaks patustasid tartlased 18 pallikaotusega (külalised 13).

TalTechil on nüüd tabelis kaheksa võitu ja kolm kaotust, millega tõusti Riia Zelii kõrvale kolmandat kohta jagama. Tartu Ülikool (7-4) langes kuuendaks.

Mängu käik:

Tartu meeskond alustas mängu palju paremini - pääses kolme minutiga 7:0 juhtima ja võitis lõpuks avaveerandi tulemusega 23:14.

Teise neljandiku keskel tegi TalTech 13:0 vahespurdi ja pääses korraks ise juhtima 28:25. Sealt edasi domineeris aga teist veerandit taas Tartu, kasvatades poolajavileks edunumbrid 37:29-le.

Kolmandal veerandil tuli TalTech uuesti järele ning otsustavale neljandikule mindi viigiseisul 51:51.

Viimase veerandi keskpaigast alates tegid külalised 61:61 viigiseisult uue spurdi ja pääsesid kaheksa punktiga ette (71:63). Lõpuminutitel tartlased enam mängu päästa ei suutnudki ja pidid leppima kaotusega.