Kui Zaragoza on täisedu ehk kolme võiduga juba kindlustanud alagrupi võidu, siis Kalev jätkab ühe võiduga ning on kolmas. Eesti klubi edestab ka ühe võiduga Brindisi, sest omavaheliste mängude seis on itaallaste kasuks.

Kalev võib edasipääsust unistada ainult Zaragoza võitmise puhul, kusjuures Kalevil tuleks oluliselt parandada ka oma korvide vahet, mis on hetkel -13.

Novembri alguses, kui mängiti Tallinnas, võitis Hispaania kõrgliigaklubi Kalevit 78:72.

„Neil on korvi all väga palju jõudu ja sellega jäime esimeses mängus hätta. See on kindlasti meie põhifookus,“ rääkis Kalev/Cramo peatreener Heiko Rannula enne kohtumist. „Eelmine mäng mängisime 30 minutit väga hästi. Plaan toimis, suutsime skoori madala hoida ja liiga palju kiirrünnakuid vastase. Neljandal veerandajal jäime lihtsalt rünnakul hätta.“

„Selleks, et üle võimete mängida ja õnnestuda, peab olema vabadus sees. Liiga palju taktikat sisse ei tookski. Peame oleme enesekindlad, julged ja tuleb, mis tuleb,“ lisas ta.

Algselt neljaliikmelisest, kuid Iisraeli klubi loobumise järel kolmeliikmeliseks jäänud alagrupist pääseb kindlasti edasi võitja. Lisaks jõuavad järgmisesse faasi ka kümne alagrupi kuus paremat teise koha omanikku.

Vaata videointervjuud!