Tasavägiselt alanud kohtumise avaveerand lõppes 18:18 viigiseisul, kuid teisel neljandikul tegi Zaragoza 12:0 vahespurdi ja võitis esimese veerandaja 48:34.

Viimase veerandaja alguses juhtisid võõrustajad veel 13 punktiga, aga seejärel haaras Kalev/Cramo 17:0 vahespurdi toel eduseisu ja võitis kohtumise 78:71. Kusjuures neljanda veerandaja skoor oli külaliste kasuks 26:8.

Võitjate parimad olid Anthony Mathis ja Kregor Hermet 16 punktiga. Mihkel Kirves kogus kaheksa punkti ja kümme lauapalli ning Hugo Toom lisas 11 silma. Zaragoza poolelt sai Dejan Kravic kirja 14 punkti.

Algselt neljaliikmelisest, kuid Iisraeli klubi loobumise järel kolmeliikmeliseks jäänud alagrupist pääseb kindlasti edasi võitja ehk Zaragoza (3-1). Lisaks jõuavad järgmisesse faasi ka kümne alagrupi kuus paremat teise koha omanikku. Jooksvas arvestuses hoiab Kalev/Cramo (2-2; korvide vahe -6) teisipäevaste mängude järel teise koha meeskondade seas just viimast edasi aitavat kuuendat kohta, kuid kahel ohustajal on veel viimane mäng pidamata.

Reaalseid ohustajaid on Kalev/Cramol kaks, kellest mõlemad peaksid ebaõnnestuma, et Eesti klubi alagrupist edeneks.

- A-grupis tõuseb teiseks Sporting, kui võidab viimases voorus kodus Balkanit. Hetkel on Sporting saldoga 1-2 ja korvide vahega -11, seega oleks Kalevil vaja, et Sporting ei võidaks rohkem kui 4 punktiga.

- J-grupis teist kohta hoidev Oradea mängib viimases voorus kodus Varssavi Legiaga. Kui Oradea võidab, läheb Rumeenia klubi Kalevist igal juhul mööda.