Toyota esipiloodi Kalle Rovanperä kohta läks vahepeal rahvusvahelises meedias liikvele kuulujutt, et kahekordne maailmameister võib tulevaks hooajaks võtta vaheaasta. Seda põhjusel, et ta soovib läbida ajateenistuse. Räägiti ka võimalusest, et soomlane sõidab pooliku hooaja. Antud teemal on siin-seal räägitud, kuid seni ei ole seda väidet konkreetselt ümber lükatud.

Jaapani ralli lõppedes andis Rovanperä oma tuleviku kohta siiski üsnagi konkreetse kommentaari. „Lõppes suurepärane hooaeg. Jätkame täpselt samamoodi,“ andis Rovanperä mõista, et ta teeb tuleval aastal kaasa ikka täisprogrammi.

Toyota teeb uue hooaja koosseisu teatavaks esmaspäeval. Kõigi eelduste kohaselt jätkatakse täpselt samasuguse koosseisuga nagu tänavu ja mullu. See tähendab, et täishooaja saavad Rovanperä, Elfyn Evans ja Takamoto Katsuta. Kaheksakordne maailmameister Sebastien Ogier sõidaks seega kolmandat aastat järjest pooliku hooaja.

Kui mullu osales Ogier kuuel rallil, siis tänavu aga juba kaheksal. Samas andis ta mõista, et ilmselt oleks optimaalne arv seitse.