Eesti kurlingunaiskonna teine kohtumine lõppes võiduga 9:3. Eestlannad haarasid kohtumise alguses initsiatiivi ning kuuendasse vooru mindi eduseisus 4:2, samas vastasel oli kuuendas voorus viimase kivi eelis. Eesti naiskond röövis vastaselt kaks punkti ning mängu seis muutus Saksamaa jaoks kriitiliseks 6:2. Saksamaa sai seitsmendas voorus ühe punkti, kuid 8. voorus võitsid eestlannad kolm punkti ning kohtumine lõppes Eesti tugeva võiduga 9:3.

EM-i avamängus oli Eesti vastaseks Norra koondis, kellel on ette näidata tänavuste maailmameistrivõistluste hõbemedal. Eestlannad alustasid kohtumist võidukalt ning viienda vooru järel juhtis Eesti 4:2, kuid kuuendas ja seitsmendas õnnestus Norra koondisel röövida kaks punkti ning ka edaspidi ei õnnestunud Eestil enam punkte võita. Norra võitis lõpuks 8:4.

Eesti järgmiseks vastaseks EM-il on Tšehhi esindus, mäng algab Eesti aja järgi kell 16.00 ning otseülekannet saab jälgida siin: https://watch.recast.tv/video/5DNRe

Eesti kurlingunaiskonna koosseisus mängivad Euroopa meistrivõistlustel kapten Marie Kaldvee, Liisa Turmann, Kerli Laidsalu, Erika Tuvike ja Heili Grossmann. Võistkonna treener on soomlane Tomi Rantamäki, kelle käe all on naiskond treeninud alates augustist.

Eesti kurlingumeeskond võistleb B-divisjonis, hetkel on meestel peetud üks kohtumine ning võiduarve avamata. Eesti koondises mängivad kapten Eduard Veltsman, Janis Kiziridi, Igor Dzendzeljuk ja Aleksander Andre. Meeskonna treener EM-il on Derek Brown.

Le Gruyère AOP Euroopa kurlingu meistrivõistlused on Rahvusvahelise Kurlingu Föderatsiooni (WCF) kalendris suurima osavõtjate arvuga tiitlivõistlus. Võistlus on toimumas 48. korda.