Kohtumise avaveerand kulges punkt-punkti heitluses ning esimesele pausile mindi Läti Ülikooli 22:20 juhtimisel. Teisel veerandajal sai Kalev enda mängu paremini jooksma. Seisul 22:27 tehti 10:0 vahespurt, mis viis poolajapausile 40:39 eduseisus kohtumise võõrustajad.

Kompromissitu duell jätkus ka kolmandal veerandajal, mille lõpetas 56:53 eduseisus Tallinna võistkond. Neljandal veerandajal sai aga Kalevi jaks otsa. Lätlased tegid neljandiku alustuseks 9:0 vahespurdi ning kätte võidetud eduseisu enam käest ei andnud. Lõpusireeni kõlades teeniti hooaja kolmas võit tulemusega 83:75.

Võitjate resultatiivseim oli Rudolfs Svitins 20 punkti ja kuue lauapalliga. Tallinlaste parim oli USA leegionär Brandis Raley-Ross 16 punktiga.

Enne mängu:

Kalev on alustanud hooaega kahe võidu ja seitsme kaotusega, mis annab neile turniiritabelis praegu 16 meeskonna konkurentsis 13. koha.

Läti Ülikool on kogunud samal ajal samuti kaks võitu ning sinna kõrvale on kogunenud ka kümme kaotust. Sellega ollakse eelviimasel ehk 15. positsioonil.

Rakvere Spordihallis kell 17.00 algavas kohtumise selgub seega tiim, kes teenib hooaja kolmanda võidu.

Kalev/SNABB-i senised võidud on tulnud Rapla Avis Utilitase ja Valmiera Glass Via üle. Läti Ülikool on samuti alistanud Rapla ning lisaks mängiti üle ka TalTech.