Kaidi Kivioja pälvis tänavu teise koha Ironman 70.3 Marbella võistlusel ning 6. koha Challenge Mallorcal. Euroopa karikaetapil oli tema parimaks tulemuseks 8. koht Hispaanias Melillas peetud võistlusel ja maailma karika sarja etapil 23. koht Tšehhis Karlovy Varys toimunud jõuproovil. Ironman 70.3 maailmameistrivõistlustel pälvis ta 12. ning Euroopa meistrivõistlustel 14. koha.

Henry Räppo jõudis tänavu Aafrika karikasarjas kahel korral pjedestaalile. Egiptuses Sharm El Sheikhis pälvis ta esimese ja Tuneesias Yasmine Hammametis kolmanda koha. Lisaks oli eestlane võidukas Balti meistrivõistlustel. Ironman 70.3 Euroopa meistrivõistlustel teenis ta 23. ja Euroopa mängudel 31. koha.

Aasta parima treeneri auhinna pälvis teist aastat järjest Marko Albert. Parimaks nooreks valiti Gregor Rasva ja parimaks harrastajaks Timmo Jeret. Mõlemad on seejuures Alberti treenitavad. Rasva oli tänavu võidukas juunioride karikaetapil Moldovas Chisinaus ja Iirimaal Dublinis, lisaks pälvis ta teise koha Leedus Panevežyses ja kolmanda koha Hollandis Holtenis.

Juunioride maailmameistrivõistlustel oli Rasva 17. ja Euroopa meistrivõistlustel 22. Jeret krooniti Ironman 70.3 võistlusel maailmameistriks, võidutsedes harrastajate absoluutklassis. Lisaks pälvis ta esimese koha Ironman 70.3 Lahti ja Ironman 70.3 Lanzarote võistlustel ning Ironman Barcelonal. Aasta parimaks kohtunikuks valiti Tiina Angerjärv.