Meeleavaldajad puistasid slaalomi finišiala üle oranži värviga ning jäid sinna istuma. Intsident juhtus hetkel, mil seitsmendana lõpetanud norralane Henrik Kristoffersen lõpetas oma teise laskumise.

Kristoffersenile oli selline tegutsemine absoluutselt vastukarva ning ta ründas meeleavaldajaid rusikatega vehkides. Õnneks suutsid võistluse korraldajad ja politsei norralase kontrolli all hoida.

Intsidendi tõttu peatati võistlus seni kuni politsei suutis meeleavaldajad minema viia. Norra sporditäht avaldas oma pahameelt ka hiljem kodumaa meediale intervjuud andes. „Neetud idioodid, nad rikkusid võistluse. Me ei tohiks sellega leppida ning neile tuleks kehtestada sanktsioonid,“ äsas ta.

„See on nii lugupidamatu. Öelge, mida soovite, hääletage ja proovige asju muuta, kuid ärge rikkuge teiste inimeste võistlust,“ jätkas ta. „Ma oleksin teda uuesti löönud, kui mul oleks olnud võimalus.“

Austria teenis slaalomis kolmikvõidu. Võistluse võitis Manuel Feller, teise koha pälvis Marco Schwarz oli ​​ja kolmas oli Michael Matt.

Kliimaaktivistid on sel aastal „suuri tegusid“ teinud mitmetel spordiüritustel. Kaos on tekitatud nii Rootsi Teemantliiga etapil, snuukri MM-il kui ka Wimbledoni tenniseturniiril.