Austria-mängu eelne raport

Austria viljeleb sellist jalgpalli, millesse võib kergelt armuda. Väga intensiivne, domineeriv ja kiire. Ralf Rangnicku võistkonda iseloomustab ülikõrge distsipliin kõikides mängufaasides. Võistkonnal on võime muuta skeemi vastavalt olukorrale ja vastasele mitte ainult enne, vaid ka mängu ajal, mis teeb Austriast ohtliku vastase. Austerlaste põhitrumpideks on kõrgetasemelised ja hästi instrueeritud mängijad, mõrvarlikud üleminekud rünnakule ning intensiivne vastupressing.

Novembrikuises aknas võitsid austerlased võõrsil Asebaidžaani minimaalse skooriga 1:0 ning kodus kaotati 2:3 Belgiale. Võit Aserbaidžaani üle kindlustas austerlaste edasipääsu 2024. aasta EM-finaalturniirile Saksamaal. Mõlemad mängud näitasid, et austerlased jäid vastasest olenemata oma mängustiilile truuks.

Rangnicku mänguplaan sõltub vastase kvaliteedist ja formatsioonist, aga mängufilosoofia jääb siiski endiselt samaks. Lihtsalt väikesed nüansid võivad veidi muutuda. Aserid näitasid südikat vastupanu ja nende mänguplaan võiks meile sobida nagu rusikas silmaauku. Seepärast keskendume nende omavahelisele vastasseisule.