Kalev jäi avaveerandi alguses üheksapunktilisse kaotusseisu 6:15, kuid suutis esimeseks puhkepausiks vähendada kaotusnumbrid 20:25-le. Teine veerand jätkus kodumeeskonna domineerimisel ja poolajapausile mindi Brindisi juhtimisel 44:36.

Teise poolaja alguses jäi Kalev/Cramo 12-punktilisse kaotusseisu, aga õige pea jõuti 48:48 viigini. Seejärel läks Brindisi taas oma teed ja viimastel minutitel enam võitjas kahtlust polnud.

Kalev/Cramo resultatiivseim oli 16 punktiga Mikk Jurkatamm. 12 punkti lisas Oleksandr Kovliar, kes pidas Kalevi ridades oma viimase mängu. Üleplatsimees oli Xavier Sneed, kes viskas Brindisi kasuks 29 punkti. Eesti koondislane Joonas Riismaa viskas Itaalia klubi eest 32 minutiga kaks punkti, võttis seitse lauapalli, andis neli söötu ja tegi ühe vaheltlõike.

Kalev Cramol on tabelis kirjas võit ja kaks kaotust. Kodus suudeti Brindisit võita 76:70, Hispaania kõrgliigasatsile Zaragozale kaotati kodusaalis 72:78. Järgmisel nädalal külastatakse alagrupi viimases mängus Zaragozat. Kalevit aitaks järgmisesse ringi ainult võit, aga ka sel juhul oleks oluliselt vaja parandada punktide vahet, mis praegu on -13.