Keila alustas kohtumist väga hästi ja pääses viieminutilise mängu järel juba 12 punktiga juhtima (16:4). Avaveerandi lõpuks oli Keila eduseisus 27:17. Kui kodumeeskond oli tabanud kaugviskeid seitsmest neli, siis Tartu kuuest ühe.

Teisel veerandajal tuli Tartu vaikselt lähemale ja pikale pausile minnes oli kodumeeskonna eduseis kahanenud 39:36-le. Kolmanda neljandiku lõpuks kasvas Keila edu 62:53-le ning tartlased ei suutnudki enam lõpuveerandil mängu päästa. Seitse eelmist kohtumist võitnud Tartu pidi leppima kaotusega 73:80.

Kohtumist selgelt valitsenud Keila resultatiivsemad olid Kevin Johnson 20, Luka Majstorovic 17, Denis Krestinin 11 ning Andrii Myronenko ja Kristen Kasemets 10 punktiga. Johnson ja Myronenko võtsid lisaks kaheksa lauapalli. Tartlaste parimana viskas Märt Rosenthal 18 punkti.

Keila tuli kohtumisele kahe järjestikuse võidu pealt, kui parem oldi kodusaalis Läti Ülikoolist ja võõrsil Valmierast. Liigatabelis hoitakse nüüd viie võidu ja viie kaotusega 11. kohta. Tartu sai seitsme võidu kõrvale kolmanda kaotuse ning on viies (Tabeliseis).

Viimsi (1-10) kaotas täna võõrsil Ogrele 71:88 ning jätkab viimasel kohal.