ARD dokumentaalsari jõuab Saksamaal teleekraanile 14. detsembril. Viieosalise sarja iga episood on 25 minuti pikkune.

Saksamaa avalik-õiguslik ringhääling ARD tutvustab uut dokumentaalfilmi järgnevalt: „29. detsembril 2013 sai Michael Schumacher traagilises suusaõnnetuses raske peavigastuse. Pärast seda on seitsmekordne maailmameister maailmast justkui kadunud. Ometi on ta endiselt olemas. Ta on kohal näiteks F1-s, kus tema meistrivõistluste rekordit on korratud, kuid pole suudetud ületada.“

„Andreas Trolli viieosaline sari jälgib Schumacheri teekonda noorest kardisõitjast kuni maailma motospordi ikooniks saamiseni. Schumacher oli maailmakuulus täht, kes domineeris raudselt F1 ringradu, kuid ei unustanud kunagi oma juuri. Ta oli inimene, kes avas oma hinge harva, paljastades oma häbeliku, sõbraliku ja humoorika isiksuse. Seda inimest ei saa enam avalikult näha, kuid ta on endiselt olemas,“ lisatakse sarja tutvustuses.

Schumacher sai mäesuusatades raskelt vigastada 2013. aasta detsembri lõpus Prantsusmaa Alpides, kui kukkus peaga vastu kivi. Pärast seda pole ta kordagi avalikkuse ette ilmunud ning perekond on hoidnud tema tervisliku seisundi suures saladuses.

2021. aastal linastus Schumacherist Netflixi dokumentaalfilm.