Aneti karjääri algusaastatel kahe hooajal vältel mängijat juhendanud Tamlale tekitas laupäeval toimunud „suur tenniseõhtu“ vägevaid emotsioone. „Mõlemad tüdrukud mängisid ja pingutasid täie raha eest. Võib-olla siin-seal prooviti lööke, mida tavapärases võistlusmängus ei tehtaks, aga mängiti täie tõsidusega. Parem mängija võitis,“ avaldas Tamla.

Juttu tuli ka sellest, kui unikaalne mängija on Kontaveit aastate jooksul Eesti tennise jaoks olnud. „Kui ma õigesti mäletan, siis tennis mängib maailmas kuussada miljonit inimest, kellest umbes pooled on naised. Nende seas teiseks tõusmine on päris unikaalne,“ analüüsis Tamla. „Isegi lotoga on sama suur või isegi suurem tõenäosus võita.“

Mis viis Kontaveiti edetabeli teisele reale? Millises suures finaalis on Anett Tamla käe all mänginud? Miks jäi Eesti edukaima tennisisti laeks täiskasvanute slämmidel Austraalia lahtiste veerandfinaal?

Kõik need ja paljud teised küsimused tulid jutuks Delfi tennisestuudios Ivar Jurtšenko poolt juhitud intervjuus, mis on nähtav Delfi kogupaketi tellijale!