Janari Jõesaare tööandja Wloclaweki Anwil on Poola kõrgliigas võitnud kõik seitse mängu. Viimati alistati kodusaalis tulemusega 100:71 Lublin. Pingilt sekkunud Jõesaar viskas 20 minutiga 14 punkti (kahesed 4/1, kolmesed 8/4), võttis kuus lauapalli ja andis ühe korvisöödu.

Varem polnud Jõesaar Anwili särgis nii palju punkte visanud. Vigastuse tõttu lühikeseks jäänud eelmisel hooajal sai ta parimal juhul kirja 13 punkti ja sama arvu kogus ta ka kuu aega tagasi Gliwice vastu.

Anwili - Lublini mängu tipphetked:

Itaalia kõrgliigas võitis Kaspar Treieri võistkond Sassari kodus 80:73 Trentot. Treier sai kümne minutiga kirja üheksa punkti (kahesed 3/1, kolmesed 3/1, vabavisked 4/4), kaks lauapalli ja ühe vaheltlõike. Sassari on hooaega alustanud kahe võidu ja viie kaotusega.

Joonas Riismaa koduklubi Brindisi pole Itaalia kõrgliigas suutnud seitsmest mängust võita ühtegi. Pühapäeval oli neil selleks hea võimalus, võõrsil oldi Veneetsia vastu enne neljandat veerandit ees 60:59, aga lõpuks kaotati 71:79. Riismaa viskas 30 minutiga 15 punkti (kahesed 6/5, kolmesed 3/1, vabavisked 2/2), võttis neli lauapalli, andis ühe söödu ja blokeeris ühe viske.

Ka Riismaa uuendas Brindisi särgis isiklikku punktirekordit. Seni oli tema tippmark 14 punkti, mille ta viskas tänavu FIBA Meistrite liiga kvalifikatsiooniturniiril.

Kolmapäeval võtab Brindisi FIBA Europe Cupi alagrupiturniiril Kalev/Cramot. Tallinnas peetud matši võitis 76:70 Kalev.