Maailma edetabelis 60. kohal asuvad Marran ja Rüütel said võistlusteks esimese paigutuse ja pääsesid sellega otse teise ringi. Seal võtsid nad võidu Prantsusmaa paari Tea Margueritte ja Flavie Vallet (BWF 109) üle 21:14, 21:19, teatab Eesti Sulgpalliliit.

Veerandfinaalis tuli eestlannade vastu Poola paar Wiktoria Dabczynska ja Zuzanna Jankowska. Poola esireket Dabczynska koos uue paarilisega alustas hästi ja esimeses geimis Marran ja Rüütel nende rünnakutele vasturohtu ei leidnud. Teises geimis haarasid aga algusest peale initsiatiivi eestlannad ja viisid mängu kolmandasse geimi. Ka kolmanda geimi algus kuulus Marranile ja Rüütlile ning geimi sisesele pausile mindi 11:7 eduseisus. Seejärel õnnestus aga Poola paaril vahet vähendada ja ka 16:14 ette minna, kuid sealt edasi Marran ja Rüütel neile enam punkte ei andnud ning võitsid mängu 14:21, 21:16, 21:16.

Poolfinaalis kohtuvad nad Taani paari Sophia Lemming ja Cathrine Marie Wind ning Poola paari Paulina Hankiewicz ja Kornelia Marczak mängu võitjaga.

Kati-Kreet Marran ja Helina Rüütel

Meeste paarismängus jäid napilt veerandfinaali ukse taha esimest turniiri koos mängivad Eesti hetke kaks parimat üksikmängijat Karl Kert ja Tauri Kilk. Kert ja Kilk alistasid esimeses kohtumises rootslased Joel Hanssoni ja Felix Lindebladi 21:18, 21:15. Kuueteistkümne parima seas oli neil taas vastas Rootsi paar, Victor Morskogen ja Daniel Ström. Kolmegeimilise mängus jäid peale rootslased 21:19, 15:21, 21:19.

Üksikmängudes jõudsid Norras kaheksandikfinaali naiste üksikmängus Helis Pajuste ja Ramona Üprus ning meeste üksikmängus Karl Kert.