Pärnu võitis avaveerandaja 26:16, kuid Rapla tegi teisel neljandikul 12:0 vahespurdi ja poolajapausile mindi külaliste 41:40 eduseisul.

Teisel poolajal käis tihe punkt-punktis heitlus lõpuni välja. Viimasel minutil viis Martin Paasoja küll Rapla kolmega ette, kuid kohe järgmisel rünnakul tabas Isaiah Hart kolmese ja seis oli jälle tasa. Seejärel sai võidukorvi üritada Rait-Riivo Laane, aga Rapla kapteni vise lendas mööda ja normaalaeg lõppes 73:73 seisul.

Lisaaja alustuseks tegi Pärnu 10:0 vahespurdi ning võõrustajad sellest enam ei toibunudki. Lõpusireeni kõlades olid tablool Pärnu 89:81 võidunumbrid.

Võitjate parimana kogus Isaiah 28 punkti ja kaheksa korvisöötu. Robert Valge lisas 13 ja Mario Kegler 11 silma. Rapla resultatiivseim oli Malik Pope, kes viskas 20 punkti ja noppis 11 lauapalli. Kaksikduubli sai kirja ka Obrad Tomic, kelle saagiks jäi 16 punkti ja 11 lauapalli.

Hooaja viienda võidu teeninud Pärnu (5-3) kerkis tabelis seitsmendaks. Viienda järjestikuse kaotuse saanud Rapla (3-8) jätkab 12. kohal.

Fotod Rapla - Pärnu mängust: