Tallinnas toimunud kohtumises mängisid Flora ja Kalju 0:0 viiki, kusjuures avapoolaja lõpus oli rohevalgetel ka hiilgav võimalus kohtumist juhtima minna, kuid Henrik Ojamaa ei suutnud VAR-i abiga määratud penaltit realiseerida.

Samal ajal Paides toimunud kohtumises läks kohalik Linnameeskond avapoolajal Levadia vastu 2:0 juhtima, kui võõrustajate väravate eest hoolitsesid Bubacarr Tambedou ja Siim Luts. Hädasti võitu vajanud Levadia lõi aga 82. minutil ühe tagasi, kui penalti koksas võrku Joao Pedro ning 95. minutil lõi Mihkel Ainsalu viigivärava.

Tänu eelmainitud tulemustele edestas tiitlikaitsja Flora hooaja kokkuvõttes Levadiat kahe punktiga ja krooniti 15. korda Eesti meistriks.

Kuna Kalev alistas laupäeval kodus Narva Transi 5:0, siis kindlustas Tallinna klubi koha UEFA Konverentsiliiga eelringis. Paide pidi aga võrdsete punktide juures leppima neljanda kohaga, sest omavahelised mängud soosisid Kalevit.

Laupäeval läksid Saaremaal vastamisi ka Pärnu Vaprus ja Kuressaare ning sedapuhku võtsid võõrustajad 1:0 võidu.

Reedel peeti 36. mänguvooru esimene kohtumine, kus Tartu Tammeka alistas enam kui 1000-pealise publiku ees 2:1 Harju JK Laagri. Harju langes otse esiliigasse, tartlasi ootavad ees üleminekumängud Viimsiga.

Tabeliseis:

Blogi: