Tennisefännid, siduge tossupaelad hoolega kinni, sest laupäeval ootab teid unustamatu vaatemäng, kui Anett Kontaveit astub väljakule, tipptasemel viimast korda, vastamisi maailma hetkel nr 7 Ons Jabeuri vastu. On fakt, et see mäng jääb kuldsete tähtedega Eesti tennise ajalooraamatusse. Sel puhul on Anetti läbi päeva filmimas ka kaks videobrigaadi – neist üks teeb temast dokumentaalfilmi, teine valmistab ette Eesti tennise juubelisaadet.

Soovitame fännidel tulla Tondirabasse ühistranspordi, Forus takso või siis oma autoga, sest parkimiskohti on halli ümber piiratud arv ning mõistlik oleks vältida ummikuid ja teisi logistilisi takistusi.

Enne mängu on Tondiraba jäähallis avatud mitmed kohvikud ja toimub eksklusiivne meenemüük - tõelised Anett Kontaveiti fännid saavad ainult kohapeal soetada fännisärgi. Kandke oma truudus uhkelt välja ja soetage endale Eesti spordiajaloo ühe suurema tähe meenesärk.

Laupäeva õhtu pole pelgalt tennisemäng, vaid mitmemõõteline elamus – tuntud DJ Rauno Märks keerutab juba enne matši nostalgilisi lugusid, luues sportlikult emotsionaalse õhkkonna.

Tenniseetikett: nagu kogenud tennisefännid teavad, on sellel spordialal oma reeglid ja etikett. Liikuda võib ainult punktide vahel, seega istuge mugavalt maha ja hoidke aplausi põnevateks hetkedeks ning arvestage, et kogu aeg liikuda ei saa. Arvestage, et pukikohtunik on maailma hetke üks karismaatilisemaid kohtunikke Kader Nouni Prantsusmaalt, kes on tuntud oma sõbralikult range stiili poolest…

Põnevus ei sa läbi viimase punktiga. Järgneb Aneti lemmikansambli Smilers live-kontsert. Nende energiast pakatav etteaste hoiab adrenaliinitaseme kõrge enne õhtu järgmist tipphetke – õhtu edenedes saavad tennisefännid osa eksklusiivsest intervjuust, mil Anetti usutleb Roald Johansson. See vestlus peaks meid viima rännakule läbi Aneti karjääri, mõtete ja pöördeliste momentide.

Laupäev ei paku pelgalt tennist – see on kokteil tippspordist, elavast muusikast ja kordumatutest mõtetest.

Viimased piletid on saadaval veel Piletitaskust.