Tondiraba jäähallis käivad mõistagi juba ettevalmistused suureks õhtuks. Vaata Galeriist, kui kaugele ettevalmistused neljapäeva õhtuks jõudnud olid!

Põnev programm

Pärast oma lahkumismängu Jabeuriga vaatab Kontaveit kolmveerand tundi vältavas intervjuus tagasi karjääri tippsündmustele ja publiku meelt lahutab sportlase kohalik lemmikartist Smilers. Samuti on saalis dj Rauno Märks.

Kuid ürituse pärl on mõistagi Kontaveiti mõõduvõtt pikaaegase sõbrannaga. „Kuigi Ons on minust aasta vanem, siis mängisime koos noorteturniire ja saime tuttavaks. Ta on uskumatult sõbralik, vahetu ja siiras inimene, kelle kohta ükski mängija ei ütle halba sõna. Kuna oleme pärit riikidest, kuhu tenniseturniirid meid enamasti ei too, siis ta on mind Tuneesiasse ja mind teda Eestisse külla kutsunud,“ märkis Kontaveit ja lisas, et Jabeur oli kohe nõus tenniseõhtul osalema.

Delfi TV otseülekanne Kontaveiti lahkumisürituselt algab 11. novembril kell 16.00. Otsepilt on nähtav Delfi Kogupaketi tellijatele. Lahkumismängu pileteid saab osta Piletitaskust.