Meeste koondist esindanud tipppallurite seast osalevad tänavustel täringujalgpalli meistrivõistlustel Konstantin Vassiljev, Rauno Sappinen ja Mark Anders Lepik. Kaasa löövad ka endised Eesti naiste koondislased Heleri Saar ja Kaire Palmaru ning tippkohtunikud Karolin Kaivoja ja Kristo Tohver. Kohal on ka Eesti Jalgpalli Liidu president Aivar Pohlak, kes krooniti 2009. aastal täringujalgpallis Eesti meistriks.

Eelnimetatutest on täringupallurina teenekaim Konstantin Vassiljev, kes võitis 2006. aastal, kui Eesti meistrivõistlusi veel ei peetud, ajakirja Sporditähe karikaturniiri. Meistritiitlit kaitseb tänavu endine spordiajakirjanik ja praegune erakonna Isamaa kommunikatsioonijuht Viljar Voog, kes andis eelmisel aastal lubaduse, et temast saab nii esimene täringujalgpallur, kes oma tiitlit kaitseb kui ka esimene kahekordne Eesti meister.

„Jään oma sõnade juurde,“ lausus Viljar Voog enne tänavust võistlust. „Lubadus tuleb täita!“

Eesti 16. täringujalgpalli meistrivõistlused toimuvad 13. novembril algusega kell 18 EJLi konverentsikeskuses. Võistlustel osalemine on tasuta ning registreerimine on 11. novembril kuni kell 14 avatud SIIN.

Alagruppide koosseisud avalikustatakse täringujalgpalli koduleheküljel (www.dicefootball.eu) 12. novembril kell 14.

Meistrivõistluste parimatele on auhinnad traditsiooniliselt välja pannud A. Le Coq.