Bilbao rajas võidule aluse teise veerandaja lõpus, kui tänu 12:2 vahespurdile võideti avapoolaeg 48:36. Teisel poolajal võrustajad enam eduseisu käest ei antud ja lõpuks olid Bilbao võidunumbrid 76:71.

Algviisikusse kuulunud Kullamäe viskas 16 minutiga kuus punkti (kahesed 1/4, kolmesed 0/3, vabavisked 4/4) ja noppis ühe lauapalli. Jõesaare arvele jäi 17 minutiga samuti kuus punkti (kahesed 1/1, kolmesed 1/3, vabavisked 1/2) ning kolm lauapalli.

Bilbao parimana viskas Sacha Killeya-Jones 22 punkti, Anwili poolelt kogus 24 punkti Jakub Garbacz.

Bilbao jätkab B-alagrupis nelja vooru järel täiseduga. Anwil on ühe võidu ja kolme kaotusega kolmandal positsioonil.

Joonas Riismaa koduklubi Brindisi võiduarvet ei avanud, sest võõrsil tunnistati Zaragoza 91:72 paremust.

Algviisikusse kuulunud eestlane 26 minutiga punkte ei visanud (kahesed 0/1, kolmesed 0/5). Küll aga jäi tema arvele viis lauapalli, kaks korvisöötu ja üks vaheltlõige. Brindisi parim oli Tomas Kyzlink 21 punkti ja 10 korvisööduga. Zaragoza resultatiivseimaks kerkis Santi Yusta 17 silmaga.

Kolmeliikmelises F-alagrupis jätkab Zaragoza täiseduga. Teine on Kalev/Cramo (1-1) ja kolmas Brindisi (0-3). Alagrupist pääsevad edasi võitjad, samuti kümnest teise koha meeskonnast kuus paremat. Järgmisel kolmapäeval kohtub Kalev/Cramo edasipääsu suhtes üliolulises kohtumises võõrsil Brindisiga.