Manchester Unitedi taanlasest ründaja Rasmus Hojlund kurvastas Kopenhaageni publikut juba esimesel pooltunnil kahel korral, lüües kaks väravat ja viies külalised 2:0 juhtima.

Esimene tagasilöök tabas Unitedit 43. minutil, kui Marcus Rashford sai Elias Jelerti vastu tehtud vea eest punase kaardi ja jättis inglased vähemusse. Juba kaks minutit hiljem avas Mohamed Elyounoussi kodumeeskonna väravaarve, tehes seisuks 1:2.

Kui käis avapoolaja kuues üleminut, mängis Unitedi keskkaitsja Harry Maguire oma karistusalas käega ja kinkis Kopenhaagenile penalti. Diogo Goncalves oli penaltipunktil täpne ja tõi poolajavileks tabloole 2:2 viigi.

Teisel poolajal asus United uuesti juhtima, kui 69. minutil realiseeris Bruno Fernandes Lukas Lerageri käega mängu järel 11 meetri karistuslöögi.

Sellega polnud aga draama lõppenud, sest viimase seitsme minutiga tegi Kopenhaagen kahel korral skoori ja kindlustas magusa 4:3 võidu. Esmalt heastas Lerager oma eksimuse ja tõi täpse pealöögiga tabloole viigi. Seejärel tõusis taanlaste kangelaseks vahetusest sekkunud 17-aastane Roony Bardghj, kelle võiduvärav sündis 87. minutil.

Teises A-grupi mängus alistas Müncheni Bayern külla sõitnud Galatasaray 2:1 ja kindlustas ühtlasi edasipääsu. Sakslaste mõlemad väravad lõi viimase kümne minuti jooksul Inglismaa ründetäht Harry Kane. Lõppseisu vormistas viimasel mänguminutil külaliste auvärava löönud Cedric Bakambu.

Nelja vooru järel on Bayernil 12, Kopenhaagenil ja Galatsarayl võrdselt 4 ning Unitedil 3 punkti.

Manchester Unitedi seis on väga keeruline, sest neil seisab veel ees võõrsilmäng Galatasarayga - nad pole kunagi Istanbulis võitnud - ja kodumäng Bayerniga.

C-alagrupis jätkab täiseduga Madridi Real, kes võttis neljanda jätjestikuse võidu koduväljakul Braga vastu ja tagas edasipääsu. 3:0 võidumängus lõid värava Brahim Diaz, Vinicius Junior ja Rodrygo. Külaliste poolel jättis Alvaro Djalo seejuures kuuendal minutil penalti realiseerimata.

D-grupis tagasid edasipääsu Real Sociedad ja Milano Inter, kes alistasid vastavalt Benfica 3:1 ja Salzburgi 1:0.

B-grupis teenis kolmanda võidu ja kindlustas liidrikohta Arsenal, mängides 2:0 üle Sevilla. Londonis lõid värava Leandro Trossard ja Bukayo Saka.

Tulemused:

A-alagrupp:

Müncheni Bayern - Galatasaray 2:1

FC Kopenhaagen - Manchester United 4:3

B-alagrupp:

Arsenal - Sevilla 2:0

PSV - Lens 1:0

C-alagrupp:

Napoli - Berliini Union 1:1

Madridi Real- Braga 3:0

D-alagrupp:

Real Sociedad - Benfica 3:1

Salzburg - Inter 0:1