Mängu avaveerandi võitis TalTech napilt 19:18. Teisel perioodil jätkus tasavägine heitlus ning poolajavileks oli kodumeeskond ees 37:36.

Kolmandat veerandit alustasid paremini noored lätlased, kes kasvatasid seitsmendaks minutiks eduseisu juba 12-punktiliseks (55:43). Perioodi viimaste minutitega vähendas TalTech vahe 52:59-le.

Otsustaval perioodil jõudis TalTech veel korraks viie punkti (61:66) kaugusele, ent lätlased tegid kohe 7:0 vahespurdi ja sellega oli mängu saatus otsustatud.

TalTechile sai täna saatuslikuks kehv visketabavus (39%) - mängust saadi 71-st viskest korvi vaid 28. Eriti kurb oli kaugvisete protsent - kõigest 17 (5/29).

Kodumeeskonna resultatiivseim oli Kasper Suurorg 19 punktiga, kuid ka tema visketabavus jättis soovida. Näiteks eksis ta kõigil viiel kaugviskel. Gregor Ilves ja Rasmus Andre tõid võrdselt 14 punkti.

TalTech sai kuue võidu kõrvale kolmanda kaotuse. Enne tänast jagati koos Tartu Ülikooliga 4.-5. kohta. Läti Ülikool sai tabelisse alles teise võidu kaheksa kaotuse kõrvale ja pääses viimase koha jagamisest Viimsiga.

TalTechi eelmine mäng oli laupäeval Riias, kus kaotati koguni 51:81 sealsele Zellile.