37-aastane Ivanov avas pühapäeva õhtul Moskva kesklinnas ühe restorani ees tule ja haavas nelja inimest. Endine poksija oli juhtunu ajal tugevas joobes.

Venemaa veebilehe Championati andmetel üritas Ivanov restorani ees kahelt mehelt sigarette osta, kuid olukord lõppes kaklusega. Championati avaldatud valvekaamera videol on näha, kuidas suitsetav mees lööb esmalt Ivanovi ning kukub siis ise pikali.

Seejärel üritasid turvamehed Ivanovi peatada, ent venelane tõmbas välja püstoli ja hakkas inimeste suunas tulistama, haavates nelja meest.

Praeguseks on Ivanov kinni peetud ning teda ootab ilmselt reaalne vanglakaristus.

Ivanov olevat politseile öelnud, et kaitses antud olukorras oma sõbratari, keda üks meestest oli solvanud. Endine poksija palus oma teo eest vabandust ja ütles, et on valmis kannatanute ravikulud hüvitama.

Ivanov on ka varem võimudega pahuksis olnud. 2007. aastal tulistas ta samuti Moskvas püstolist meest. 2020. aastal läks aga rongis teise ekspoksijaga kaklema ja tekitas mehele nii raskeid peavigastusi, et arstidel tuli kannatanu haiglas koomasse viia.

Amatööride EM-tiitli võitis Ivanov 2013. aastal Minskis kuni 81 kg kaalukategoorias. Aasta varem oli ta Euroopa meistrivõistlustel võitnud hõbemedali.

Jaga
Kommentaarid