Häid mälestusi eelmisest nädalavahetusest oli mõlemal pool, kui võõrustajate väravasuul seisis superesituse teinud Armis Priskus ning vastaste pingil dikteeris värskelt Eesti tiimi peatreeneriks saanud Martin Noodla.

HC Tallinna koosseisus oli märgatav puudujääk, kuna platsile ei jooksnud nende suurim skooritegija ja meistrivõistluste resultatiivsustabelit juhtiv Volodymyr Shcherban, kes oli hädas küünarnuki probleemidega. Sellele vaatamata haarasid pealinlased initsiatiivi ning asusid 4:1 ette. Mistra oli alguses hädas skoorimisega, kuid kiirrünnakute toel suudeti siiski 20. minutiks seis viigistada. Poolaja lõpp kuulus juba võõrustajatele ning Arno Vare väravatest mindi garderoobi seisul 13:11.

Jüri Lepp mõtles juba nädalavahetusel toimuvale Balti liigale ning enamus esimest poolajast puhanud põhimängijad tulid platsile tagasi alles teise perioodi alguses. Resultatiivselt alustanud algkoosseisumehed suutsidki 40. minutiks vahe juba 22:17 peale kasvatada. Kuigi Mistra suutis vahepeal vahet ka juba suurendada, siis lõpuks tulid HC Tallinna mehed lähemale tagasi. Kohtumine püsis siiski võõrustajate kontrolli all ning lõppseisuks jäi 30:27.

Mistra resultatiivseim oli Arno Vare kaheksa tabamusega, talle lisas Serhii Orlovskyi seitse väravat. HC Tallinn poolt viskas Danil Gumianov kuus väravat.

„Suutsime täna liikumised lõpuni mängida ning kohad olid head, kuid kahjuks jäime hätta realiseerimisel. Ise sain vastastega üks-ühele hakkama ning seetõttu oli minult ka täna resultatiivne esitus,“ olid Mistra mängija Arno Vare esimesed kommentaarid pärast kohtumist.

„Noore võistkonnana teeme liiga palju lihtsaid vigu. Kui suudame kiirema tempo peale suruda, siis on meil võimalus. Kuus kuue vastu mängus on meil keerulisem. Eriti hea esituse tegi täna meie väravavaht, Tanel Kütt,“ lisas HC Tallinna poolt Gumianov.

Mistra (7p) tõusis võiduga Serviti (10p) kandadele, kuid püsib siiski kolmandal kohal. HC Tallinn (1p) jätkab tabelis punase laternana. Liider on HC Viljandi 12 punktiga.

Meistriliiga matšid jätkuvad juba homme, kui Viljandi HC võõrustab tähtsas kohtumises Servitit. Neljapäeval lõpetab mängunädala SK Tapa ja HCKehra/Horizon Pulp&Paperi vaheline mõõduvõtt.