Eichfuss töötas kaks suve neidude U18 koondise juures, kus pealik oli teine koondise abitreener Sergio Cubeiro Rico (Hispaania). „Meil on hea klapp ja (koondise peatreener) Kaspars Majenieks küsis, kas ma olen huvitatud, et tuua koondisesse ka pikema mängija vaadet. Ise olen kogu aeg pikka mänginud. Võtsin kutse vastu,“ selgitas Eichfuss otsust naiste koondisele appi tulla. Meeste seas töötab ta esiliigaklubi Maaülikooli peatreenerina.

Eesti alagrupivastased on 2025. aasta EM-valikturniiril Taani, Suurbritannia ja Rootsiga. Käesolevas aknas kohtutakse neljapäeval võõrsil Taaniga ja pühapäeval Tallinnas Nordi spordihoones Suurbritanniaga.

„Eesmärgid on seatud, et saaks 2025. aastal edasi mängida. Aga tähtis on see, et koondisesse tulnud paljud noored hakkaksid kanda kinnitama. Me ei saa öelda, et läheme siit kindlalt edasi. Võtame mäng-mängult ja loodame mõned võidud saada. Tahame tüdrukutele näidata Euroopa korvpalli. Teame, milline olukord Eesti naiste olukord praegu on ja eesmärk on näidata, mis toimub mujal maailmas. Võib-olla tekib kontakte ja mine tea, äkki saab keegi Eestist Euroopasse või kuhu iganes. See tuleb naiste korvpallile ainult kasuks,“ rääkis Eichfuss koondise mõttemallist enne valikmänge.

Vaata lisaks videost, millist korvpalli tahab koondis publikule pakkuda.

Fotod naiste koondise tänasest treeningust: