59-aastane kreeklane plaanib ka järgmisel hooajal WRC-sarjas kaasa lüüa ja abistada noort Grégoire Munsterit. Samas vihjas Serderidis, et 24-aastase rallisõitja masinaks ei pruugi olla Ford Puma.

„Mul on parimad suhted Malcolm Wilsoni ja M-Spordiga. On selge, et ma ei saa sellist tüüpi programmi ette võtta üksinda. Pöördume sponsorite poole ja loodame meeskonna poolset mõistmist. Ja kui Fordiga seda teha ei saa, siis miks mitte pöörduda Hyundai poole,“ vihjas Serderidis.

Serderidis ise võistles tänavu Ford Pumaga Monte Carlos, Mehhikos ja Kreekas, kuid kordagi punktikohale ei jõudnud. Ta rentis M-Spordi masinat veel ka Tšiili ja Kesk-Euroopa ralliks, kus kihutas Munster. Kesk-Euroopa etapil saavutas noor rallisõitja seitsmenda koha.

Serderidis ei olnud Munsteri kiitmisega kitsi. „Kõik märkasid Kesk-Euroopa rallil suurepäraseid aegu, mille kihutas välja Ford numbriga 13. Ideaalses maailmas oleks fantastiline, kui Grégoire Munster ja Louis Louka saaksid võistelda kuuel MM-rallil, alustades Monte Carlost. Ülejäänud võistlused sõidaks nad Rally2-ga,“ lausus kreeklane.