Kalju alustas kohtumist tormiliselt. Juba teisel minutil teenisid külalised penalti, kui kastis kukutati Promise David. Alex Matthias Tamme 11 meetri karistuslöögi suutis aga Oskari Forsman tõrjuda. Kalju jätkas rünnakutega ning kõigest kolm minutit hiljem viis David külalised juhtima, kui ta lükkas peaga Nikita Ivanovi tsenderduse võrku. Kaheksandal minutil oli David taas aktsioonis, kui ta trahvikastis taas kukkus, aga seekord andis peakohtunik Kevin Kaivoja talle sukeldumise eest kollase kaardi.

Esimese ehmatuse üle elanud Kalev suutis kümnekonna minuti möödudes ka ise vaikselt võimalusi tekitada. 18. minutil teenisid võõrustajad karistuslöögi, mille ajal tõmbas Kalju kaitsja Giannis Tsivelekedis pikali Tristan Toomas Teevälja. Kalevi kaptenipaela kandnud Teeväli läks ise penaltit lööma ning realiseeris ka selle, viigistades seisu 1:1 peale. Poolaeg jätkus mõlemapoolsete võimalustega, aga rohkem väravaid ei nähtud.

Teise poolaja alguses lõi Ivanov terava nurga alt karistuslöögist otse peale, aga Forsman võttis lati alt palli ära. Kümmekond minutit hiljem lõi Ivanov trahvikastis teravust, aga Forsman tõrjus tema tugeva löögi. Paar minutit hiljem üritas kaugelt Kalevi ründaja Aleksandr Šapovalov, aga Henri Perk püüdis palli. 76. minutl püüdis Forsman Pavel Marini löögi karistusala lähistelt.

78. minutil vahetati platsile Ragnar Klavan, kes teenis oma esimesed mänguminutid alates 22. septembrist. Mõned hetked hiljem pääses Kalju rünnakul väravavahiga silmitsi David, aga ta ei suutnud Kalevi puurilukku üle mängida. Kohtumise lõpus lõid momente veel mõlemad tiimid, aga võiduväravani kumbki pool ei jõudnud.

Viik tähendab, et Nõmme Kalju jääb tänavu medalita. Küll on neil võimalus püüda neljandat kohta. Kalev jääb enne viimast vooru kolmandal kohal olevast Paide linnameeskonnast maha kahe punktiga, aga võimalused on veel olemas. Nad peavad viimases voorus alistama Narva Transi ja lootma, et Paide ei võida viimases voorus FCI Levadiat. Kalju kohtub viimases voorus FC Floraga.

Tabeliseis