Kuus järjestikust mängu võitnud ja klubi rekordilist seitsmendat jahtinud TalTech kaotas avaveerandi 10:14, kuid seejärel läksid asjad käest. Teisele neljandikul viskas meeskond vaid seitse punkti ja Alar Varraku hoolealused läksid pikemale puhkusele 17:35 kaotusseisus.

Teisel poolajal sai TalTech rünnaku paremini jooksma, aga see ei päästnud neid 51:81 kaotusest. Ilma Oliver Metsaluta mänginud tallinlased olid hädas visketabavusega, sest 65-st teele pandud linnust vaid 17 läbisid korvirõnga.

TalTechi parimatena tõid Indrek Sunelik 13 ja Taavi Jurkatamm 11 punkti. Üsna must päev oli meeskonna liidril Kasper Suurorul, kes mängust tabas 14-st viskest vaid kolm. Üheksa punkti kõrval võttis ta maha kuus lauda ja andis viis korvisöötu, aga samas patustas noor mängujuht ka viie pallikaotusega. Liigas debüteerival Riia meeskonnal viskasid kõik algviisikud alustanud mehed vähemalt kaheksa punkti, parimana jäi Davids Viksne arvele 16.

Kuid see polnud sugugi päeva kõige üllatavam tulemus, sest valitsev tšempion Prometei kaotas 76:85 Ogrele. 50%-ga viskeid tabanud Läti satsi parim oli 22 silma toonud Karlis Apsitis. See ühtlasi tähendab, et Kalev/Cramo on liigas ainus kaotuseta meeskond.