Nädalal sees võõrustas Trans Narva Kalev-Fama staadionil Tallinna Florat. Toona jäid piirilinlased 35. minutiks 0:2 taha, 71. minutil lõi Tristan Koskor ühe penaltist tagasi, aga lõpuks kaotasid nad 1:3. Laupäeval kohtumine kulges sisuliselt sama stsenaariumiga.

Teisel mänguminutil tsenderdas Robi Saarma palli tahaposti, kus Siim Luts saatis selle peaga võrku. Seitsmendal minutil sepistasid aafriklased Paide teise värava, kui ghanalase Thomas Agyepongi söödu realiseeris gambialane Bubacarr Tambedou.

Teist mängu järjest kiirelt 0:2 kaotusseisu jäänud Trans lõi teist mängu järjest teise poolaja keskel ühe tagasi. Teist mängu järjest tuli see 11 meetri karistuslöögist ja teist mängu järjest oli autor Tristan Koskor. Tõsi, kui Flora vastu skooris ta 71. minutil, siis Paide vastu sahistas ründaja 72. minutil.

Kuid 78. minutil võttis Paide Linnameeskonnalt pinged maha oma õhtu teise värava löönud Siim Luts, tabamusele tegi eeltöö karistuslöögi puuri ette tõstnud Sergei Mošnikov. See jäi ka kohtumise viimaseks tabamuseks. „Poolajal sai räägitud, et võtame rahulikult ja mängime oma mängu edasi, aga teise poolaja algus oli rabe. Jälle korraldasime ise ehk kinkisime penalti, ja nad said mängu tagasi. Aga lõpp hea, kõik hea - saame kolme punktiga koju tagasi minna,“ lausus Soccerneti ülekandes Siim Luts

34-aastane Luts tõusis kuue tabamusega Paide hooaja parimaks väravakütiks. „Masendust tekitavad numbrid. Iga Paide ründaja peab peeglisse vaatama. Loomulikult tahame kõik rohkem lüüa. Mängude võitmiseks peame rohkem skoorima,“ lisas ta.

Liigas kolmandat kohta hoidval Paide Linnameeskonnal on tabelis 52 punkti. Neid jälitava Tallinna Kalevil on 49, Nõmme Kaljul 47 ja Pärnu Vaprusel 45 silma - see trio tuleb murule homme.