20-aastane lätlane viidi kiirabiga haiglasse ja et ka meeskonna teine side, Krister Õun oli juba varasemalt vigastusega eemal, pidi platsile jooksma abitreener Karl Lilles. Avageim kaotati lõpuks 20:25.

Pärnu klubi tegevjuht Reio Tilk ütles täna hommikul Delfile, et Abelitisel diagnoositi puusaliigese nihestus.

„Pärnu haigla EMO valvearst sõnas eile hilisõhtul pärast esmaseid uuringuid, et tal on puusaliigese nihestus. Turse ja verevalumid puudusid,“ märkis Tilk.

Lätlane sai raske trauma tavalises mänguolukorras.

„Vigastus tekkis mängusituatsioonis, kaitseasendist liikuma hakates,“ selgitas klubi tegevjuht.

Tilk lisas, et lähipäevil tehakse vajadusel lisauuringuid ning hetkel on raske öelda, kui pikaks võib lätlase mängupaus kujuneda.

Pärnu kaotas kolmes geimis

Teist vaatust alustas Pärnu küll hästi, minnes 5:0 juhtima, ent geimi keskel pöördus eduseis pealinna klubi kasuks, kes võitis teise vaatuse 25:18, kirjutab Volley.ee. Kolmandas geimis Pärnu enam suurt vastupanu ei osutanud ja Selver/TalTech võttis 25:15 võidu.

Võitjate resultatiivseim oli 11 punktini (+7) jõudnud Matthew Aubrey, kes lõi ka 4 serviässa. Võrdselt 9 silma panustasid tempomehed Andri Aganits (5 blokki; +8) ja Marx Aru (+4). Selver/TalTechi vastuvõtt oli 45%, rünnak 41%, blokist saadi 9 ja servilt 7 punkti (eksiti 12 pallingul).

Pärnu VK kasuks tõi Renee Teppan 9 punkti (+5), 8 punkti jäi nii Tony Tammiksaare (-1) kui Toms Švansi (+5) arvele. Suvepealinna meeskonna vastuvõtt oli 46% ja rünnakuid lahendati 37-protsendiliselt, nii bloki kui serviga teeniti 5 punkti (servivigu tehti 17).

Tabelis kindlustas Selver/TalTech oma liidripositsiooni, viiest mängust on Andres Toobali juhendataval meeskonnal kirjas viis võitu ja 15 punkti. Pärnu jätkab nelja punktiga kuuendal tabelireal.