Teise aja sõitis välja Ferrari piloot Charles Leclerc, kes kaotas Verstappenile 0,294 sekundiga. Kolmanda ja neljanda koha said Aston Martini sõitjad Lance Stroll ja Fernando Alonso.

Viienda koha teenis Lewis Hamilton (Mercedes). Kuuenda aja sõitis välja tema tiimikaaslane George Russell, kes sai aga boksiteel Pierre Gasly (Alpine) takistamise eest kahekohalise karistuse. See tõstis Lando Norrise (McLaren) kuuendaks ja Carlos Sainz Juniori (Ferrari) seitsmendaks.

Kuna enne kvalifikatsiooni lõppu algas tugev vihmasadu ja veidi hiljem ka äikesetorm, lõpetati eelvõistlus neli minutit enne õiget aega.

„Kui olime kolmanda sessiooni jaoks rivis, siis oli taevas lihtsalt must. Ma mõtlesin: „No kui see vihm tuleb, siis seda tuleb palju.“ Läksime ringile. Esimene sektor tundus kõik korras olevat. Vihma veel ei sadanud, kuid tuul tõusis kõvasti ja muutis keskmises sektoris suuna taganttuuleks. See on hullumeelne ilm,“ kirjeldas Verstappen tormile eelnenud olusid.

Leclerc lisas: „Ma pole kunagi oma karjääri jooksul midagi sellist kogenud. Pärast neljandat kurvi veel ei sadanud, kuid autoga oli üliraske sõita. Haardumine puudus.“

Kaks tundi pärast kvalifikatsiooni lõppu teatasid korraldajad, et on olnud „käputäis väga väikeseid intsidente, kuid hetkel ei ole midagi tõsist“.

BBC ajakirjanike andmetel oli tugeva tormi tõttu tribüüni katus viimase kurvi juures sisse vajunud.